Sfinx

10 maart 2009 - Cairo, Egypte

Sfinx

Deze foto werd gemaakt op 10 maart 2009 in Cairo, Egypte.

1. Charlotte:
    Hoi allemaal,

Wat een gave dingen hebben jullie al meegemaakt in deze korte tijd zeg! Heel leuk om de verhalen te lezen en alle foto's al meteen te kunnen bekijken! Geniet van jullie volgende avonturen!

Liefs, Charlotte
  2. Mariette:
    Hallo daar,
    Geweldig die foto's, het komt allemaal weer boven. Maar die waterpijp heb ik toen maar aan Hans overgelaten.
    Frans: "walk like an Egyptian", gaat je goed af, zo te zien.
    Geniet er maar lekker van en ben reuze benieuwd naar de rest.
    Liefs, Mariette
  3. Wils Vreeswijk:
    Lieve allemaal,

Gek, ik had gisteren meteen een reactie gestuurd maar die is zeker verkeerd gegaan. Maar de foto's waren weer om te genieten en de verhalen evenzo. Fijn je vandaag gesproken te hebben Frans en dat het allemaal goed gaat!! En dat je zooooo enthousiast bent. Geniet van de eilanden morgen! liefs Wils
  4. Mama Francine:
    12 maart 2009
    Dag allemaal,

Wat een geweldige reis, jullie genieten er allemaal van zo te zien op de geweldige foto s .
    Ik wens jullie nog een heel fijne en zonnige vakantie toe

Met heel veel groetjes , voor allemaal.
    Francine.
  5. Wils Vreeswijk:
    13 maart 2009
    hoihoi,

Wat een mooi verslag weer zeg, je hebt schrijvers talent! Leuk ook al die foto's. Voor allemaal heel veel lieve groetjes en een hele dikke kus voor Frans ( laat dat maar aan Stef over ). Geniet van jullie tocht over de Nijl!

Liefs Wils
  6. tante jeanne:
    14 maart 2009
    Hoi allemaal,

Wat leuk zeg, all die foto's en het verhaal erbij!! Wij houden het hier wel vol in de regen. En laat eens wat foto's van de hotels zien. In die wereld zit ik ten slotte. Nou, geniet er van. Ik volg jullie mee! Dikke kus vooe allemaal!!
  7. Mariette:
    15 maart 2009
    Hallo allemaal,

Heel leuk om te zien en lezen waar jullie elke dag zijn. Die reis over de Nijl lijkt me super. Blijf maar lekker genieten, doe ik ook hoor bij het zien van jullie foto's.
    Veel liefs, Mariette